Yoga
by Heidi Marja on March 18th, 2019

Kontakt med ved å trykk på bilde

Ja i dag handler min blogg om yoga. Ja jeg elsker yoga. Jeg gjør yoga nesten hver eneste dag. Yoga er noe som gjør at jeg får sentre meg selv. Jeg finner roen i en stressende hverdag.

Yoga hjelper til med å styrke både kroppen, sjelen og sinnet. Når jeg sitter på min yogamatte så vet jeg aldri hva som kommer til å skje fordi jeg blir i ett med pusten og bevegelsen og jeg kjenner etter hva kroppen min trenger der og da.

Jeg synes det er fasinerende hvordan kroppen plutselig gir slipp på spenninger som har satt der en lang stund. Jeg synes også det er fasinerende hvordan pusten forandrer seg når en gjør lange dype pust

Men det som fascinerer meg mest er at det er ikke du som finner yogaen. Det er yogaen som finner deg.

Jeg har mange ganger sagt til mennesker. Test ut yoga. Det vil hjelpe deg. Men yogaen kommer til deg når du er klar for å ta i mot den. Klar for å gjøre det. At det starter med at yogaen finner deg når du er klar.

Eks min mamma. Ja jeg bruker min mamma som eksempel her. Hun gjorde mye yoga da jeg var barn. Hun pleide å gjøre yoga sammen med en god venninne i treningsalen på hennes jobb.

Men så gikk det mange år og hun praktiserte det ikke lengre og hun ble stivere og stivere i kroppen sin.

Så begynte hun å gjøre litt yoga sammen med meg på stol. Hun hadde en del effekt fra det.

Yoga kan også gjøres på stol

Men da hun dro til syden nå etter jul fikk hun opp at nå måtte hun gjøre noe. Hun måtte ta hånd om seg selv. Hun hadde blitt så dårlig at hun følte seg gammel og ikke klarte å gjøre noe.

Hun hadde sett en inspirerende video som jeg hadde lagt ut på Facebook der hun så at det var en kvinne som hadde begynt å gjøre yoga som 73 åring og at nå stod hun på hode.

Min mamma sa at det kom hun nok aldri til å klare å gjøre. Jeg sa at det kunne hun jo ikke være sikker på. En skal aldri se aldri.

Før hun dro til syden og begynte med yoga så klarte hun ikke å komme seg opp av gulvet en gang. Jeg måtte hjelpe henne opp. Men nå er det slik at hun ser frisere ut. Mer glød. Er blitt mer fleksibel og hun kommer seg opp og ned fra gulvet. Hun sier hun kommer seg opp og ned bakken der hun bor uten å heve etter pusten på samme måten som før

En skal ikke undervurdere yoga. Det er ikke forsent å starte med yoga. Du kan begynne med yoga uansett alder. Det finnes flere 1000 forskjellige yogatyper men er du interessert i å lære mer om medisinsk yoga så kan du ta en titt her 


Det er fanastisk for meg å høre fra kunder jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg merker allerede bedring i pusten min i løp av timen.

Jeg har også begynt å ta enkelt timer på å lære å bort metoden min Rebreathing. Den skal jeg skrive mer om i neste blogg.

Ønsker du å booke en time hos meg til det. Har jeg åpent Mandag fra klokken 15 til 19 og Onsdag fra klokken 09.00 til 15.00
Velkommen skal du være.
Da er det mulig å få time på dagen men også kvelden

Ønsker du å vite mer om meg kan du kontakte meg på www.heidimarja.no
Har du noen tanker om det du leste her skriv gjerne en kommentar. Husk det er aldri for sent å begynne med yoga .

Ha en fin dag

Jeg skal også ha et yoga og stressmestringkurs FÅ plasser igjen, Ta kontakt med meg på epost post@heidimarja.no eller www.heidimarja.no

Hjerteklem fra Heidi MarjaPosted in Bok, coaching, Endring, hjelp til selvhjellp, Inspirasjon, Motivasjon, Styrke, yoga    Tagged with yoga, medinskyoga, pust, meditasjon, stol, rebreathingmetoden, kurs, yogakurs, stress, stressmestring


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Bok (29)
Book (5)
Endring (52)
Mentor (18)
Styrke (36)
yoga (8)
Emne
2016 2017 2018 40dager Aarsland Abundance Alternativ Energisvamp Fibromyalgi Framitthjertetilditthjerte Gabrielle Bernstein Heart Inspire Kunde Livslyst&motivasjonsrepresentant Love ME Manifestering Messen Muritunet NLP Nordenberg Nuet Nøkling Rehabiliteringskonferanse 2015 Rått Sinding Soul Spirituality Sruggle USA a4 alvor amazing angst annerkjenne annerledes autentisk avslag balanser balanse barna barn behov bekkenleddsplager bekkenleddsyndrom beskymringer beste bjørg blikk blogge blokkeringer boka bokimagen bokprosjekt bok boundaries business bygge bøker cellene chakraer chakra change coaching coach crazy dele dialog dna dream drømmen drømmer drøm dypdykk dypeste dypt dysleksi døren egentid eksistere elsker empowerment endelig endringer energi epigenetikk ever evner familie fanget fantastisk fastløst feile feire finne fokus follow forandring foredragsholder foredrag forfatterdrøm forfatter forskjell frekvenser fremgang fri frykt fulle potensial fulle ptensial fysisk følelser følelseskarusellen følge følsom gave gislipp gi gjøre glede gode godfølelse godhet grenser grensesetting grip gruppe gøy handlingsplan happiness healer healing helt fri hemmelighet her hjelp til selv hjelp hjelp til selvhjelp hjelpe hjelp hjernen hjertekraft hjertenivå hjerteskraft hjertet hjertevei hjerte hodebry hode hoppe hukommelse hverandre hverdag hvile hvorfor høst høysensitiv indre visdom informasjon innerst inne inspirasjon inspirere inspriasjon intervju intuisjon jaa janteloven jobb jording kaos kjærlighet klar klokken komfortsone komiform kommunikasjon kommunisere konsentere konsentrasjon kontakt kontroll kortlesing kosthold kraft kroppen kropp kundalini kurs lade opp batteriene lei leke lese lever leve lidenskap life livet live livsglede livskraft livskvalitet livslyst london lukke lykkelig lykke lytte lære løsninger magisk magi medfølelse medinskyoga medisinskyoga meditasjon meditation mediyoga medlidenhet meg meningsfylt mennesker menneske mentaltrening mentalt mentortjenste mentor mestre mestring metoder mindfulness minner min mobbing motgang motivasjon motivaton motivere muligheter mål måte mønster møte veggen naturen naturlig negativ nei nettet nye nyhet nytenking nytt nyttår nået onlinekurs online opplevelser oppleve paris passion path pause perfekt plikter positivt potensiale praktisk presse seg prestere pris profesjonell prosjekt psykisk puste pust rebreathingmetoden redd redsel rehabilitering reise relasjoner rensende respektere ressurser roligere roligyoga ro råd samfunn samtale satse se frem i mot selvbilde selvfølelse selvhjelp selvkjærlighet selvmedfølelse selvmedlidenhet selvstendig selvutvikling selvutvikting sensitiv seriøst sette av tid sinnet sinn sjanse sjel skamfølelse skape skeptisk skole skrivefeil skryte slapp slettaelva slevmedfølelse sliten smerter smerte smil snakke snu sommer sorg sove spa speaker spennende spesial spiritualitet spiritual spirituell starte stol strategier stressmestring stress streve stråle strømmen styrke suksess sykdom synlig ta vare på seg selv takknemlighet tankegang tanker tavarepå teknikker teknisk tenke tilbakeblikk tilbud tillit tilpasse tilstedeværelse torhallsdottir trenger trening tro på deg selv trust tryggghet trøtt tur tvil tårer tøft tørre tør unik uperfekt uro utfordring utmattelse utvikle utvikling valg vann veien verden verdier verktøy videre vipdag visualisering vondt våge vær glad i deg selv være seg selv være webinar yinyoga yogakurs yoga youtube åpen året år ønsker ønske øyeblikket øyeblikk øyne